tirsdag 27. april 2010

Tingenes tilstand...

Her har huset vært preget at sydom de siste dagene. Prinsessa har hatt omgangssyke med alt som hører med.. Ho er heldigvis over det verste nå, og har begynt sånn smått å spise normalt igjen. Jeg har også klart å bli smittet. Har heldigvis ikke fått det på samme måte, har hvertfall sluppet unna oppkast! Håper tingenes tilstand snur til i morgen, og vi kan være friske og raske igjen.

Ellers har et vennepar av oss fått baby!! Gratulerer så mye til dere begge!! Gleder meg veldig til å hilse på lille søte Amalie :) Kos dere masse, og nyt hvert minutt med prinsessa deres. Den første tiden går desverre altfor fort...

På bildet under er prinsessa  vår 1 dag gammel. Jeg kan nesten ikke huske at prinsessa var så liten. Nå nærmer ho seg alt to år!! 2 år!!! Den tida har gått såååå altfor fort... Men nyter nå å være småbarnsforelder, med ei bestemt og jabbende jente. Hver tid har sin sjarm :)
Prinsessa 20 mnd gammel. Smiler voldsomt til fotografen :)

Får komme meg i seng, så jeg kan sove meg frisk.. *håpe*

fredag 23. april 2010

Cinderella all the way...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger og kommentarer! De blir veldig satt pris på, og de øker sylysten enda
mer :D
Endelig ferdig med prinsesseposen som er bestilt. På utsiden av posen ønsket kjøper å ha to prinsessebilder som hun selv hadde valgt ut. Siden jeg ikke har prøvd meg på dette før, var jeg litt i tvil om det lot seg gjøre.. men jeg tok utfordringen med å prøve å få det til :)
Bildene ble sendt på mail. Tok deretter og endret størrelse og speilvendte de. Skrev så bildene ut på t-skjorte overføringspapir, og deretter strøk jeg de på hvitt bomullsstoff. Resultatet ble veldig greit når jeg fulgte bruksanvisningen- snart må jeg vel innse at det er en grunn for det følger med bruksanvisning på ting...
Til slutt sydde jeg bildene fast på posen med knappehulls-sting. Og her ser dere resultatet:
I dag har prinsessa spydd for første gang, og det ikke med måte heller! Spysjuka er ikke noe å trakte etter! Ho har vært trøtt og slapp i ettermiddag/kveld, og har sovet mye liggende oppå meg. Det er noe som IKKE er normalt!! Sist ho gjorde det var ho vel baby.. Ho har heller ingen matlyst. Har fått i ho litt drikke, men det meste kommer opp igjen :(
Nå sover ho godt, så krysser fingrene for ho er frisk og rask når ho våkner i morgen tidlig!!!

torsdag 22. april 2010

Flere produkter til epla

De siste dagene har det gått slag i slag, så har ikke fått gjort så mye på syrommet som jeg hadde tenkt. Har istedet for å sy prioritert det sosiale livet, og har derfor hatt og vært på koselige besøker!

Har for ei stund siden sydd noen nye ting til butikken min på epla.
En bleiepose
Ei smekke som kan brukes på begge sider. Applikerte på et hjerte på den ene siden og sydd det på med pyntesting. Denne er allerede SOLGT.
Lue til minsten i kult billestoff.
Denne smekka tok jeg selv! Prinsessa trengte ei større smekke...  Lager heller flere sånne til butikken etterhvert.

Sengetid ja... Ha ei god natt....!

mandag 19. april 2010

♥ Kjole♥

Etter mange timers prøving og feiling på å sy bomullskjole til prinsessa, klarte jeg til slutt å komme til et bra sluttprodukt! Den første kjolen ble HELT mislykka.. den passet ikke dukka engang... Nå visste jeg hvertfall hva jeg IKKE skulle gjøre neste gang. Måtte begynne helt på nytt igjen. Og etter enda mer studering og tenking, klarte jeg å sy bomullskjole med både bærestykke og rynkesøm! Dette er kjempegøy altså!!! Gleder meg allerede til å sy flere sånne :) Jeg hadde ingen mønster på kjolen, så jeg tegnet rett og slett av en strikkekjole prinsessa fikk av sin farmor. Var veldig spent på om den passet, og jeg ble godt FORNØYD da den satt som støpt!
Stoffet er kjøpt på Wiki Sømsenter i Kristiansand, og knappene er fra min farmors knappesamling♥

Glemte å ta actionbilde når ho hadde den på i dag, så det kommer en senere...

fredag 16. april 2010

Litt annerledes broderioppdrag

Jeg får stadig noen småoppdrag med min fantastiske sy- og broderingsmaskin. Denne ganga har jeg brodert VENTO (som i Volkswagen Vento) på sort fløyelsstoff. Dette skal brukes som taktrekk i en Vento!! Siden bokstavene er store, var det vanskelig å få de på linje. Spesielt siden stoffet er veldig elastisk! Håper det står til forventningene, og at det blir god reklame i rånemiljøet :P
Stoffet er veldig skrukkete på bildet. Blir bedre når det blir spent stramt opp i bilen!

I tillegg til å brodere i kveld, har jeg endelig fått til et bra resultat av mange kvelders prøve-feile prosjekt! Innlegg og bilder kommer... så følg med :)

torsdag 15. april 2010

SOL, VÅR, BLOMSTER, LANGFRI - Livet er herlig!!!


Det er vår på Sørlandet! Det spirer og gror i både skog og hage. Gresset grønnes for hver dag, og mange vårblomster står i full blomst. En fryd for øyet! De siste dagene har vi i tillegg hatt SOL og god temperatur, og ikke minst INGEN vind! Så tiden blir brukt så mye som mulig ute. Prinsessa liker seg veldig godt ute! Ho slår seg vrang hvis vi må inn.. Mange nye inntrykk, og mye som skal utforskes framover av prinsessa. Gleder meg til å ta del i dette!
To søskenbarn kikker på de flotte påfuglene hos bestemor og bestefar.
Gliset har kommet på veien igjen, et sikkert vårtegn!
Vårt fantastiske hjemsted!
Kaninene har flyttet ut av løa, noe de setter like stor pris på hver vår!

Skal prøve å bli flinkere til lå oppdatere bloggen. Burde la seg gjøre siden jeg har langfri, og det er hele 9 dager til jeg skal på jobb igjen :D

lørdag 10. april 2010

Jeg har debutert på epla


Jeg har lenge hatt lyst til å starte butikk på epla. Så nå har jeg endelig fått summa meg til å gjøre akkurat det! Planen er å begynne helt i det små, og ta det derfra. Hvis det viser seg å være interesse for mine produkter, kommer jeg til å øke produksjonen :) Har mange idèer om andre ting jeg kan lage til butikken, så det kommer mere etterhvert! Har allerede solgt ett pingvinpannebånd, og det har gitt mersmak!

Her kan dere besøke butikken min :)


fredag 9. april 2010

Kitty pose

En av de to vognposene som er bestilt av samme person, er nå ferdig. Planen er å bli ferdig med den andre i løpet av helga, så jeg kan få sendt avgårde de på mandag. Posen som er ferdig er laget av sort poplin og hello kitty stoff. På utsiden er det pyntet etter kjøpers ønske. Navn applikert på med samme stoff som inni posen, og to broderier av hello kitty.


Ha en fortsatt fin fredagskveld!

tirsdag 6. april 2010

Fleecekjole til prinsessa

Da var det tilbake til hverdagen igjen. Vi har hatt ei fin påske, selv om været var så som så. Vi har bl.a. vært på to grillturer, hatt lange turer i vakkert landskap, og kost oss sammen med venner og familie!

I går kveld fikk jeg gjort en del på syrommet igjen. Jeg sydde bl.a. min første kjole! Kjolen er sydd i gammelrosa polarfleece. Jeg pyntet den med hjerte applikasjoner og bånd forran. Bak på kjolen er det brodert prinsessas navn. Brukte Onion kjolemønster, men har gjort forandringer på skulderpartiet. Til å være min første kjole, er jeg VELDIG fornøyd!! Har allerede klippet opp til en kjole til! Kommer til å montere den annerledes, så da skal sømmene bli enda finere :)

Actionbilder

♥BESTEVENNER♥